Oljeserviceselskapet FMC permitterer inntil 200 ansatte i subsea-virksomheten på Ågotnes utenfor Bergen, melder Sysla Offshore.

– Vi kommer til å bruke permitteringer i lavsesongen vi nå går inn i, hvor det er mindre aktivitet på norsk sokkel. Det er ikke satt noe konkret tall, men vi har sagt at det kan bli opp mot 200 totalt, sier kommunikasjonssjef Andreas Helgesen i til nettstedet.

Tidligere i dag ble det kjent at også Aker Solutions permitterer inntil 100 ansatte samme sted.

Les også: Aker Solutions permitterer 100 ansatte

Kinesisk rederi blar opp for grunnstøting i Australia

Følg markedet på DN Investor

Hør DNs podcast «Finansredaksjonen» om septemberskrekken: Sjefstrateg Peter Hermanrud i Swedbank forklarer hvorfor aksjemarkedet gjør det så dårlig i september.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Bjerke: - Alt som skjer i DNB er mitt ansvar
Samtidig opplyser styreleder Anne Carine Tanum at DNB-styret ikke kommer til å stille spørsmål ved konsernsjef Rune Bjerkes stilling i kjølvannet av Hjort-rapporten.
01:10
Publisert: