Rolls-Royce Marine gjennomfører varsler en ny runde med nedbemanninger i Norge, melder NRK. Ifjor mistet 300 av selskapets ansatte i Norge jobben.

Nå må ytterligere 150 gå.

- De som mister jobben kommer fra ulike deler av organisasjonen. Mange er ledere og administrativt ansatte, sier kommunikasjonsdirektør Anette Bonnevie Wollebæk til NRK.

Slik det ser ut nå vil de 150 jobbkuttene bli noenlunde likt fordelt mellom lokalitetene i Møre og Romsdal og i Hordaland.

Totalt har selskapet gjennomført og varslet nedbemanning av 1000 personer globalt de siste to årene. Nå er det klart at 450 av disse stillingene forsvinner i Norge. Allerede i oktober ifjor varslet selskapet at antall stillinger ville bli kuttet med ytterligere 400 før inneværende år. Nå er det altså klart at 150 av disse kuttene blir gjenomført i Norge.

Ifølge NRK har Rolls Royce Marine rundt 2000 ansatte i Norge.

Følg markedene med DN Investor

Les også:

Asia i dag: Kinas vanskelige dilemmaer

Nederlandsk nei til EU-avtalen med Ukraina

 

Gjør seg klar til ti timer med staking
For ti måneder siden brakk han ryggen. I helgen går han Nordenskiöldsloppet, et 220 km ultraløp på ski
02:29
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.