Tillitsvalgte i Statoil frykter at langt flere stillinger enn tidligere kommuniserte 250 til 500 stillinger innen personal, kommunikasjon, IT, finans, eiendom, økonomi og innkjøp blir flyttet til lavkostland.

Totalt har Statoil over 2.000 ansatte innen områdene som nå blir vurdert flyttet til et nytt businessenter. Nå frykter tillitsvalgte i Statoil at langt flere enn 500 kan bli flyttet. 1.700 stillinger vurderes, skriver Stavanger Aftenblad mandag.

Statoilansatte blir mottatt på pårørendesenteret
De fem norske som har vært direkte involvert i gisseldramaet i Algerie kommer til Bergen fredag kveld, sier pressekontakt Ole Anders Skauby i Statoil.
01:40
Publisert:

Pressetalsmann Ola Anders Skauby sier til avisen at det ikke noe nytt å fortelle om arbeidet i Statoil. Beslutning er fortsatt planlagt i andre kvartal, og han skjønner ikke bakgrunnen for de 1.700.

Statoils kommuniserte estimat er at selskapet vil ha mellom 20.700 og 21.100 ansatte og konsulenter ved utgangen av 2016. Dette er basert på selskapets annonserte kutt i mai 2014 på 1.100 til 1.500 faste ansatte og 525 konsulenter.

Følg markedet på DN Investor

Les også: Riggeier vurderer rettssak mot Statoil

- Vi begynner å se at produksjonsnivået i USA går nedover

Asia i dag: Nye stormkast i vente (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv: Selger blåbærteknologi for over en halv millard til tyske kjøpere
For 15 år siden starte Sjur Svaboe selskapet Medpalett.
Torsdag ble blåbær-selskapet solgt for en halv milliard kroner.
01:53
Publisert: