– I tillegg vil det bli permitteringer. Etter nedbemanningen vil det være rundt 120 ansatte offshore, sier kommunikasjonssjef Jan Roger Moksnes i Subsea 7 til Stavanger Aftenblad.

Tillitsvalgt i Industri Energi, Stig Roar Lyse Rødne, bekrefter at fagforeningene har vært i drøftinger med bedriften om nedbemanninger.

– De ansatte som jobber offshore merker det på kroppen. Men aktiviteten har falt, og det er helt klart at det er mindre å gjøre, sier Rødne.

Selskapet satte i mai i gang et omfattende spareprogram, og bestemte seg da for å redusere flåten med 11 fartøy, samtidig som 2.500 stillinger forsvant globalt. I Norge mistet 180 ansatte jobben.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på DN.no:

Én åpenbar kjøper til Telenors Vimpelcom-aksjer

- Ingen tvil om at boligmarkedet har kjølt seg ned

Ny dramarekord for TV 2

Se DNTV: Dette kjennetegner en kvalitetsdress

Dette kjennetegner en kvalitetsdress
Eier og daglig leder i butikken Il Pantheon, Gianluca Occhiuto, forklarer hvordan du kjenner igjen en dress av god kvalitet.
02:09
Publisert: