Ifølge Elisabeth Manzi, pressesjef i SAS, vil samtalene fortsette utover natten.

– Vi fortsetter med intensive forhandlinger og kan ikke si noe om når de kan tenkes å være avsluttet.

Dansk TV 2 har sagt at bankene har gitt selskapet frist til mandag morgen, og flere av fagforbundene som er involvert i forhandlingene antydet noe tidligere at midnattsfristen ikke ville bli strengt overholdt.

Flyselskapet ber passasjerene ta utgangspunkt i at mandagens avganger går som planlagt. Unntaket er morgenflyet fra Oslo til København klokken 7.40, som er innstilt.

Bankene skal ifølge dansk Tv2 ha gitt SAS en ny frist til mandag morgen med å finne en løsning med de ansatte.

Ifølge dansk TV 2 er bankene med Nordea og Swedbank i spissen innstilt på å gi flyselskapet ekstra tid hvis det er det som kreves for å komme fram til en løsning.

Vurderer forslag
Flere fagforeninger bekrefter at de har fått et nytt forslag fra SAS-ledelsen sent fredag kveld og at de nå analyserer dette.

Helge Thuesen, som er leder for de danske kabinansatte, sier de skal sette seg ned og analysere ledelsens svar og avstemme med de andre fagforeningene. Han vil ikke si hvor stor avstanden mellom partene er.

Han sier han fortsatt forholder seg til den fristen selskapet har satt: søndag klokken 23.59.

– Men så er det et begrep som heter å stoppe klokkene i sånne situasjoner. Det kan tenkes at vi må gjør det, legger han til.

Pressesjefen i det svenske fagforbundet Unionen, Louise Gerdemo Holmgren, bekrefter at det forhandles om det siste forslaget. Også hun er innstilt på å tøye tidsfristen.

– Vi forhandler så lenge det er håp om en enighet, sier Holmgren.

I løpet av søndag har SAS-ledelsen avvist tre ulike forslag fra de ansattes fagforeninger.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.