Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

TIL TOPPS: Det er enkelte ting som kjennetegner personer som blir rike og velstående. Illustrasjonsfoto: Colourbox
TIL TOPPS: Det er enkelte ting som kjennetegner personer som blir rike og velstående. Illustrasjonsfoto: Colourbox les mer

Karriere

5 tegn på at du kommer til å bli millionær

Har du det som trengs?

- For å bli millionær, bør du kaste deg inn i investorspillet tidlig og ha en plan som gjør det mulig å nå målet, ifølge administrerende direktør John Sweeney i investeringsselskapet Fidelity Investments.

Selskapet hans har forsøkt å finne ut hva det er som skal til for å nå millionærmålet.

Ifølge den amerikanske studien «Fidelity Millionaire Outlook study», er det mange likheter mellom såkalte «voksende velstående» og dagens millionærer og multimillionærer.

Det skriver Money Magazine.

Dersom du er i aldersgruppen 21 til 49 år, tjener 100.000 dollar (790.000 kroner) eller mer i året, og i tillegg har mellom 50.000 og 250.000 dollar (400.000-2.000.000 kroner) i andre investerinnger, ligger du godt an - i hvert fall om vi skal tro forskningsrapporten.

I tillegg har Fidelity pekt på fem andre viktige ting hos de kommende millionærene - som også går igjen blant dagens velstående:

Lukrative karrierer

Mange velstående har karrierer innen teknologi, finans og regnskap. Det ser man også tendenser til at «up and coming»-velstående har. De har kanskje ikke så mye penger enda, men de har god tid til å klatre på karrierestigen, skriver Money Magazine.

Høye inntekter

Den gjennomsnittlige husholdningsinntekten til millionærspirene ligger på rundt 125.000 dollar (990.000 kroner), ifølge Fidelity. Det er omtrent dobbelt så mye som inntekten til en gjennomsnittlig amerikansk familie. En høy inntekt gir både rom for mer sparing og grobunn for enda mer lønn i fremtiden.

Kremmerånd

Åtte av ti voksende velstående har skapt seg verdier og eiendeler på egenhånd, eller de har reinvestert penger de har arvet. Dette er samme tendenser som sees blant dagens millionærer.

Langsiktig fokus

Tre av fire voksende velstående har en langsiktig tilnærming til investeringer. På samme måten som de allerede velstående personene, står de trofast fast ved investetringsplanen sin - uansett hvordan markedet utvikler seg, heller enn å forsøke å time.

Investeringsstil

Både de voksende velstående og mennesker som allerede har mange millioner på bok, utviser en større vilje til å investere i produkter med en høyere risiko - og dermed høyere avkastning på lang sikt enn personer uten like mange penger.

 

Les også: Svensk bank delte ut en hundrelapp ekstra for hvert uttak

4 viktige tips til deg som skal til Hellas i sommer

Følger du disse 5 helserådene sløser du med penger

3 ting du aldri må avsløre i sosiale medier

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Bisbuzz Investeringer Sparing Arbeidsliv Karriere
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.