Frontfigur Morten Harket (56) i A-ha organiserer sin impressariovirksomhet i selskapet Compass Point AS.

Popstjernen satt igjen med et årsresultat på 2,3 millioner kroner i 2015, et resultat hovedsakelig drevet av finansinntekter på rundt to millioner kroner.

Harket tok et utbytte på 5,8 millioner kroner fra selskapet.

Ga ut album

– Jeg har ingen kommentar til regnskapet, sier styreleder og manager Harald Wiik til DN.

A-ha ga i september 2015 ut sin comeback-plate, «Cast in Steel». Albumet debuterte på 8. plass på den britiske albumlisten.

Bandet, som i tillegg til Harket består av Magne Furuholmen og Paul Waaktar-Savoy, sto også på scenen under Nobelpriskonserten ifjor, der de blant annet fremførte Kygos remix av superhiten «Take on me», sammen med Kygo.

Les også: Kygo er blitt mangemillionær

På turné

DNs anmelder, Per Asbjørn Risnes jr., skrev følgende om A-has plate: ««Cast In Steel» er et A-ha-album av krombelagt, rustfritt stål. Kaldt, glatt og skinnende. Men det er klassisk synthpop som får oss til å holde på dem litt til. Vi gir ikke opp A-ha helt ennå».

Bandet turnerte frem til starten av mai. I mellomtiden verserte nyheten om at Norges største popsuksess gjennom tidende igjen skulle gi seg etter turneen.

Det er imidlertid ikke bekreftet fra offisielt hold, enda.

Følg markedet på DN Investor

Les mer på DN.no:

Fersk rapport: - Det er lite olje igjen

Ny bølge av Brexit-uro: - Det er så mørkt som det aldri har vært før

Her er mastergradene som gir jobb. Og det er en overraskende gruppe som er på lønnstoppen: De sikre mastergradene dnPlus  (DN+)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.