Atea betaler 10,4 millioner euro eller 90,3 millioner kroner. Oppkjøpet av den litauiske it-bedriften er alt godkjent av de lokale konkurransemyndighetene og har effekt fra idag, opplyser det norske selskapet i en melding til børsen.

Baltneta tilbyr skyløsninger og outsourcing fra sitt datasenter i Vilnius med 120 ansatte. Alle i ledelsen og øvrig nøkkelpersonell i det litauiske selskapet vil fortsette eller oppkjøpet.

Baltneta hadde en omsetning på 7,2 millioner euro i 2014 og en ebitda (resultat før finans, skatt, avskrivninger og nedskrivninger) på 1,9 millioner euro samme år.

Selskapet er ventet å nå en omsetning på 8,3 millioner euro i 2015, og en ebitda på 2,2 millioner euro.

Atea opplyser at Baltneta i hovedsak leverer til SMB-markedet og at man derfor ser for seg gode kryss-salgsmuligheter i sin eksisterende kundebase.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.