Tingrettens kjennelse mot utbryterne, fra september i fjor, blir dermed i hovedsak stående, skriver Acta i en pressemelding.

- Lagmannsrettens kjennelse bekrefter vårt standpunkt. Nemlig at utbryterne har brutt avtalene de har inngått med Acta. Det betyr blant annet at utbryterne ikke får kontakte Actas kunder slik de har gjort etter at de hoppet av, sier administrerende direktør Simen Mørdre i Acta i en kommentar.

Acta mener utbryterne Thomas Andre Kokkim, Glenn Andre Sundhagen, Torstein Wollner og Bendik Wanvik har brutt konkurranseklausulene ved å urettmessig å ta med seg, og benytte seg av Actas kundelister i stort omfang. De fire tidligere ansatte skal aktivt ha benyttet disse i oppbyggingen av konkurrenten Verdispar.

Acta begjærte derfor ifjor midlertidige forføyninger mot de fire om at de i en begrenset tidsperiode skulle forbys å tilby eller utføre tjenester for Acta sine kunder.

Acta konstaterer at to rettsinstanser har stadfestet dette. Selskapet tar dette svært alvorlig, og vil vurdere ytterligere rettslige skritt for å følge opp saken, ifølge pressemeldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.