Intelco Concept, et selskap eiet av Øystein Tvenge, har kjøpt 98,1 millioner aksjer i Agasti Holding, og har en eierandel på 33,33 prosent. Intelco, som nå er største eier, innkaller nå til ekstraordinær generalforsamling for å reversere beslutningen om å avvikle selskapet.

Under generalforsamlingen ønsker Intelco Concept å behandle følgende saker:

  1. Valg av nytt styre
  2. Endring av selskapets navn, herunder vedtektsendring
  3. Reversering av tidligere beslutninger om oppløsning og strykning av selskapets aksjer fra Oslo Børs.

Vil kjøpe ny virksomhet

Forslagene er første trinn i en mulig prosess hvor Agasti Holding fremmer forslag om kjøp av aksjer i Hiddn Security AS mot oppgjør i aksjer i Agasti Holding.

Dersom Agasti blir eier av minst to tredjedeler av aksjene i Hiddn vil det også bli fremmet forslag om kapitalutvidelser i Agasti for å finansiere drift og utvikling av den fremtidige virksomheten.

Det er etablert et garantikonsortium for tegning av aksjer for minst 20 millioner kroner, heter det.

Hiddn har sertifisert og godkjent sine krypteringsløsninger hos ledende nasjonale godkjenningsmyndigheter i Europa og i USA.

Disse solgte

Ellers opplyses det i flaggemeldinger onsdag at Perestroika har solgt 47,96 millioner aksjer i Agasti, og eier nå 2,43 prosent av aksjene.

Tenold Gruppen har solgt 39,1 millioner aksjer, og har nå 1,98 prosent av de utstedte aksjene.

Base Gruppen har solgt 11,1 millioner aksjer, og eier nå 0,56 prosent av aksjene.

Les også:
Kronen nær sterkeste på 15 måneder
Spetalens sauer i ny rettsrunde dnPlus
Stor vannlekkasje i Oslo  

DNtv anbefaler: Angriper HMS-kjøret

Angriper HMS-kjøret
Oljeleverandør Ståle Kyllingstad ba om tilpassede vernesko og vernehansker til to-tre ansatte. I stedet skrev HMS-staben to tykke rapporter.
02:07
Publisert:
 

DNs podkast Finansredaksjonen: Derfor når oljeprisen 60 dollar. Hør DNBs oljeanalytiker Torbjørn Kjus fortelle DN-kommentatorene Bård Bjerkholt og Thor Christian Jensen hvorfor han tror Opec vil lykkes denne gangen.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.