– Orkla er i en transformasjonsfase. Merkevarevirksomheten skal utvikles videre, og virksomhetene utenfor kjerneområdet skal avhendes. Åge Korsvold har ledererf#229 og finansiell kompetanse som Orkla trenger for å gjennomføre denne prosessen, sier styreleder Stein Erik Hagen i Orkla.

company:ork

Korsvold ble konstituert som Orkla-sjef i slutten av april, etter at Bjørn M. Wiggen forlot stillingen etter bare 19 måneder i jobben.

Les: Åge Korsvold overtar i Orkla

Åge Korsvold har lang erf#229 fra topplederstillinger og styreverv i norsk og internasjonalt næringsliv. Han var konsernsjef i Storebrand i 1994-2000 og administrerende direktør i Kistefos i 2001-2010. Han ble valgt som nestleder i Orklas styre i mai i fjor.

Korsvolds engasjement er nå forlenget ut 2013, men med anledning til forlengelse dersom begge parter ønsker det, opplyser kommunikasjonsdirektør Håkon Mageli.

Les mer:
- Vi har ingen problemer med å regne hjem dette
Nå vil han børsnotere Borregaard
Orkla vil bli et rent merkevareselskap
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.