Aker-sjef Øyvind Eriksen opplyste dette på en industrikonferanse mandag, melder NRK.

MHWirth er eid av investeringsselskapet Akastor, der Aker har en eierandel på nesten 35 prosent. Selskapet har allerede vært gjennom en kuttrunde i år, da 100 fast ansatte og 200 konsulenter måtte gå.

– Dersom vi ikke får inn nye større kontrakter de neste tolv månedene, så blir det dessverre nødvendig med ytterligere nedbemanning, skriver administrerende direktør Roy A. Dyrseth i en epost til Fædrelandsvennen.

– Vi har hatt allmøte i dag, og det går mot nye reduksjoner. Vi frykter at noen må gå, og at det blir i Norge, sier Asbjørn Michailoff Pettersen, som er hovedtillitsvalgt for de Nito-organiserte i MHWirth.

Totalt har 1.000 ansatte i MHWirth måttet gå globalt. Selskapet har 1.520 ansatte i Norge, de fleste i Kristiansand. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.