Sylvia Brustad slutter i Aker, ifølge en melding torsdag.

- Aker er en inspirerende og spennende arbeidsplass med dyktige kolleger. Tiden i Aker og Aker Kværner Holding har vært lærerik, og jeg er klar for en ny utfordring som reiselivssjef i Hamarregionen hvor jeg bor, sier Brustad i meldingen.

Hun fratrer 1. juli stillingen som daglig leder i Aker Kværner Holding AS, men vil frem til september avslutte andre oppgaver og prosjekter for Aker ASA.

- Sylvia Brustad har tilført Aker innsikt og erfaring, og hun har vært med på å løse viktige oppgaver for oss. Jeg har forståelse for hennes valg. Vi i Aker takker Sylvia for innsatsen, sier Aker-sjef Øyvind Eriksen i meldingen.

Brustad går imidlertid inn i styret i det Aker-kontrollerte fiskeriselskapet Norway Seafoods.

Akers juridiske direktør Arild Støren Frick (35) vil som en tilleggsfunksjon overta som leder av Aker Kværner Holding, eierselskapet som er største aksjonær i Aker Solutions, Akastor og Kværner, opplyses det.

Les også:
«Den verste nyhetsstrømmen er trolig historie.» Ja særlig

Merkel: -Må jobbe intensivt for Hellas-avtale

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

DNtv: Se Kjell Inge Røkkes oppgjør med Sylivia Brustad i 2009
 
- Je e forbanna
Kjell Inge Røkke hermet etter Sylvia Brustads dialekt under en pressekonferanse på Månefisken i 2009. Nå, fire år senere, har han ansatt henne.
01:43
Publisert: