Aker Solutions bekrefter i en pressemelding at tre ansatte og en person innleid av selskapet var ombord i helikopteret som styrtet utenfor kysten av Bergen.

– Dette er en tragisk ulykke, og våre tanker går til familiene og venner av de omkomne, sier konsernsjef Luis Araujo i Aker Solutions.

Fire av de 13 som var ombord i helikopteret tilhørte altså Aker Solutions.

– Vi er nå først og fremst opptatt av å ta vare på våre ansatte og familiene til de som er blitt berørt.

De ansatte i Aker Solutions jobbet innenfor forretningsområdet for vedlikehold, modifikasjoner og operasjoner i Norge, opplyser selskapet.

Fire Halliburton-ansatte

Ifølge VG skal fire av de omkomne ha vært ansatt i Halliburton.

- Det gikk ut en mail til alle ansatte med den forferdelige beskjeden om at fire ansatte var blant de savnede, som senere har blitt bekreftet omkommet, sier nestleder Jan Inge Andersen i industri- og energiklubben til Halliburton til avisen.

Ifølge Andersen har ikke navnene til de omkomne blitt gjort kjent for de ansatte. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les mer om helikopter-ulykken på DN.no:

Hovedredningssentralen avslutter redningsaksjonen: Alle 13 antas omkommet  

Statoil om helikopter-ulykken: Første prioritet er å ta vare på pårørende og berørte

- Dette skal ikke kunne skje

- Ingen tegn til overlevende

Se DNTV:

Slik blir den nye terminalen på Gardermoen
Om et år kan du ankomme nye terminal nord på Gardermoen. Bygget preges av moderne arkitektur og nye tanker for hvordan samme terminalbygg kan brukes for både innenlands- og utenlandspassasjerer.
01:51
Publisert: