Tar seg til rette. Investor Kristian Siem, som satt i styret til Transocean i årene hvor de påståtte skatteundragelsene pågikk, mener at Transocean-saken er nok et eksempel på at ansatte i norsk statsadministrasjon tar seg til rette med sin personlige agenda. (DN side 4-5)

Dårlig mobildekning til tre milliarder. Tele2 har nå stoppet den videre mobilutbyggingen etter å ha investert nesten tre milliarder i mobilnettet som dekker over 75 prosent av befolkningen. (DN side 6-7)

Kinas gullalder er over. Toget kan ha gått for selskaper som ikke allerede er på plass i Kina. Utenlandske investeringer fra USA og EU har falt i år og usikkerheten er stor. (DN side 18-19)

«Gjør vårt ytterste for å unngå nedemanninger». En ny subseaavdeling i Stavanger og utleie av ingeniører gjør at Aker Solutions trolig unngår masseoppsigelser. (FA side 6-7 )

Venter opptur i supply. Spotmarkedet for supplyskip i Nordsjøen har vært skuffende så langt i år, men nå tror skipsmegler RG Hagland på oppgang. (FA side 14)

«Fattige blir fattigere, og rike bil bli rikere». Et stort antall av norske kommuner vil netto tjene på økte renter, men de med svak økonomi får økt byrde. (FA side 12).

Smitteeffekt i aluminium. Morgan Stanley tror på bedre tider i aluminiumsmarkedet. Alcoas kvartalspresentasjon denne uken kan påvirke Hydro-aksjen. (FA side 33).

Les også:
Dette er verdens rikeste land
Asia i dag: «Veldig, veldig billige aksjer»
Fikk ikke solgt for 60 mill. – leier ut for 80.000 kroner i måneden (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.