Goldman Sachs vil, som følge av sterk etterspørsel, avslutte tilbudsperioden for Facebook-aksjene torsdag. Meglerhuset skal ha uttalt til investorene at de kan vente seg bare en liten andel av aksjene de har bedt om.

Det melder Wall Street Journal og Financial Times torsdag.

Kunne solgt mer
Tilbudet fra meglerhuset er på halvannen milliard dollar, og Goldman Sachs vil i tillegg selv investere 375 millioner dollar i Facebook. I tillegg har russiske Digital Sku Technologies tilbudt seg å investere 125 millioner dollar.

Det har vært ventet at tilbudsperioden minst ville vare ut uken, og planene tolkes som et tegn på at Facebook ikke er villig til å selge aksjer for mer enn de opprinnelige to milliarder dollarene.

Følges av Linkedin
LinkedIn Corp, et sosialt nettverk-selskap, planlegger å søke om IPO i løpet av få måneder, ifølge kilder Wall Street Journal har snakket med.

Avgjørelsen skal ha blitt tatt i fjerde kvartal, før nyhetene rundt Facebooks aksjesalg ble kjent.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.