Det ble først meldt at det dreide seg om en tysk gruppe, men ifølge lokalavisen Le Dauphine er det en østerriksk gruppe med 11 skiløpere og deres guide. De syv resterende skal være i god behold, men i sjokk.

Ifølge RTL var skiløperne på tur i et område i nærheten av landsbyen Vallouise i fylket Haute-Alpes. Det er myndighetene i Haute-Alpes som bekrefter at tre er omkommet.

Skredet gikk i fjellområdet Massif des Ecrins sørøst for byen Grenoble, ikke langt fra grensen til Italia, onsdag ettermiddag. Det ble sendt redningsmannskap og hunder til området for å finne de som ble tatt av snømassene, melder kanalen France3-regions.

Ifølge vitner skal snøskredet ha vært enormt. Det ble utløst omkring klokken 15 på 3.000 meters høyde. Redningsarbeidet er vanskelig fordi det blåser kraftig i skredområdet, ifølge Le Dauphine liten storm.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.