I dag kan 890.000 brukere sjekke selvangivelsen på nett. Mange av dem har blitt møtt med feilmeldinger.

Onsdag ble selvangivelsen for 2013 sluppet på Altinn, til glede for 890.000 elektroniske brukere. Stor pågang har derimot ført til at mange har problemer med å sjekke skatten.

– Det er stor iver etter å sjekke selvangivelsen og foreløpig skatteberegning. Allerede første timen i natt var over 60.000 inne og sjekket selvangivelsen, det er flere enn dobbelt så mange som i fjor, sier kommunikasjonsdirektør i Skatteetaten, Mariken Holter til NTB.

Informasjonsansvarlig i Altinn, Jørgen Ferkingstad, mener det ikke er noe galt med siden, men Direktoratet for forvaltning og IKT sier trafikken har vært stor.

– Innloggingssystemet har ikke vært nede, men en del brukere har fått beskjed om at de må prøve igjen, sier kommunikasjonsdirektør Eirik Andersen til Adresseavisen.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.