Investeringen kommer fra alumninettverket til investorskolen Angel Challenge, som Vio var med i i fjor. Totalt investerer en håndfull investorer én million kroner, noe som utløser enda en million fra såkornmidlene Angel Challenge har fått fra regjeringen. 

Nå reiser selskapet til teknologikonferansen Slush i Helsingfors, på jakt etter tre millioner til.

– Det vi har hentet og skal hente skal primært brukes til å skalere produktet ut av Norge og inn i andre land i Norden, samt i Storbritannia. Så dette skal gå til markedsføring for å styrke vår posisjon her og i resten av Norden, sier daglig leder Agnes Dyvik i Vio.

Tøft marked

Vio lanserte sitt produkt i midten av oktober, men vil foreløpig ikke gå ut med hvor mange som har registrert seg som brukere hos tjenesten.

Styreleder Thomas Berglund i Angel Challenge mener Vio har tatt store skritt de siste månedene.

– Men det er et svært tøft marked de skal inn i. I mediebransjen er det mange konservative innholdsleverandører som ikke vil gi bort innholdet sitt. Derfor er det gøy at selskapet har utviklet seg så bra, sier Berglund.

Gründer sluttet

Medgründer i Vio, Mari Hæreid, sluttet i høst i selskapet. I en blogg for DN Gründer skrev Hæreid at avgangen var planlagt.

«Vi har satt strenge krav til oss selv og har skyhøye mål for bedriften. Dette blir ikke enklere å oppfylle med et stramt budsjett. Å skaffe nok brukere til tjenesten vår, med pengene vi har til rådighet, krever mer av meg enn det jeg kan tilby», skrev Hæreid.

Les et annet blogginnlegg fra Mari Hæreid: – Jeg visste at det kom til å være vanskelig

 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.