Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

ANNONSE

Jury

Vi er stolte av å presentere juryen til BirkenUng-stipendet

Jury

Juryleder: Åge Skinstad

Jurymedlemmer: Edvald Boasson Hagen, Maiken Casperen Falla, Mårten Soleng Skinstad, og Olaf Johan Thomasgaard.


Åge Skinstad
Tidigere sportssjef for langrenn i Norges Skiforbund
"Veldig bra å få være med i juryen til Birken-Ung stipendet. Vi håper stipendet vil bidra til at flere unge aktive ser verdien i å drive allsidig idrett, og at de bidrar aktivt for å skape gode treningsmiljøer. Gode treningsmiljøer er avgjørende for at flere unge aktive bedriver sine idretter videre inn i voksen livet. Vi ønsker også å hedre klubber som jobber målbevisst og aktivt nettopp for å fremme disse gode miljøene som er avgjørende for langsiktig deltagelse. Gjennom gode treningsmiljøer i særlig i aldersgruppen 12-16 år, vil man også oppleve at både bredde og topp vil utvikle seg."

Mårten Soleng Skinstad
"Jeg synes det er et stort kompliment å bli bedt om å være en del av juryen i BirkenUng-stipendet. Det er ikke så mange år siden jeg selv var på samme alder som de aktuelle utøverne, og vet selv hvor viktige kriteriene BirkenUng-stipendet legger vekt på er. Uten gode venner og forbilder, samt et godt miljø i klubben og nærmiljøet, ville jeg neppe ha kommet så langt og trivdes så godt i idretten som jeg gjør nå og gjorde i ungdommen."

Olaf Johan Thomasgaard
Daglig leder, Birken
I Birken har vi ungdom som en av våre hovedmålgrupper. Derfor er vi svært glade for å samarbeide med Dagens Næringsliv og Sport1 om dette stipendet som skal bidra til at flere unge blir aktive. Altfor mange unge i dag er i inaktive og stillesittende. Dette stipendet har som hovedmål å bidra til større aktivitet blant ungdom. Noe vi er sikre på at kommer til å skje.