Foto: les mer

Kan én reise forandre fremtiden?

SAS vil gi en utvalgt person muligheten til å reise verden rundt på jakt etter ny inspirasjon.

SAS vil gi en utvalgt person muligheten til å reise verden rundt på jakt etter ny inspirasjon.

Brenner du inne med en idé du mener kan bidra til å utvikle verden vi lever i? Drømmer du om å reise, møte mennesker og oppleve kulturer som kan bidra til at ideen din blir til virkelighet?

Mange av dem som reiser mye gjør det fordi det gir både personlig utvikling, nye perspektiver, økt inspirasjon og større forståelse for andre kulturer. Med dette som utgangspunkt starter flyselskapet nå sitt eget program kalt «SAS Scholarship».

– I over 70 år har vi vært en del av små og store innovasjoner og nye oppdagelser for reisende rundt om i verden. Jeg håper at SAS Scholarship kan bidra til utvikling av enda flere ideer, sier markedssjef i SAS, Marianne Orderud.

Marianne Orderud i SAS håper SAS Scholarship kan bidra til utvikling av enda flere ideer.
Marianne Orderud i SAS håper SAS Scholarship kan bidra til utvikling av enda flere ideer. Foto: SAS

Dette ser SAS etter

SAS søker etter en person i Norge som har en god idé som kan være med å påvirke og endre den verdenen vi lever i.

– Vi vil velge ut en vinner som får mulighet til å reise og utvikle ideen sin sammen med en innflytelsesrik mentor. Reiseopplegget skreddersys til personen og prosjektet som vinner SAS Scholarship.

Alle bidrag vil vurderes av en jury fra SAS. Orderud forteller at du ikke må ha en fullt utviklet idé for å søke – det viktigste er selve ideen.

– Vi ser etter en idé som er starten på noe større og som har potensial til å påvirke fremtiden. Du må kunne presentere ideen tydelig, og hvorfor akkurat du bør vinne. Du må også ønske å dele din idé og reisen du eventuelt vil delta på – med andre, sier hun.

Foto:

Mentorhjelp

Vinneren vil få minst to møter sammen med mentoren, og de vil sammen utvikle en tilpasset reiseplan som kan bidra til å løfte ideen videre.

Dette er SAS Scholarship

Et unikt program som gir personer med innovative ideer muligheten til å reise jorden rundt for å utvikle ideen/prosjektet sitt.

Gjennom programmet ønsker flyselskapet å bidra til utvikling av gode ideer som kan påvirke fremtiden

En vinner vil få samarbeide med en innflytelsesrik mentor. Mentoren vil være med på å utvikle ideen videre og planlegge reisen.

Alle over 18 år kan søke SAS Scholarship og bidragene vil vurderes av en SAS-jury.

Fristen for å søke er 30. november. Vinnerne vil kunngjøres senest 20. desember.

Den skreddersydde reisen gjennomføres i første kvartal 2018

Mentoren vil dele av kunnskapen og erfaringene sine. Han eller hun vil også åpne opp nettverkene sine for å skape opplevelser som kan realisere ideen.

Orderud forteller at de ser frem til å høre alle de nyskapende ideene som folk sitter inne med.

– Vi gleder oss til å se viljen og drivkraften til å gjøre en forskjell. Jeg er sikker på at vi vil bli overveldet av all kreativiteten som er der ute og at SAS kan bidra til å utvikle nye ideer, sier hun.

For å delta må du være over 18 år. Du kan søke åpent gjennom en video på Instagram med emneknaggen #sasscholarship og ved å tagge @flysas, eller lukket på www.sasscholarship.com.

Siste frist for å søke er 30. november 2017, og vinnerne blir presentert senest 20. desember 2017. Den skreddersydde reisen gjennomføres i første kvartal 2018.

Denne artikkelen er laget på vegne av en annonsør. Redaksjonen og journalistene i Dagens Næringsliv har ikke noe med innholdet å gjøre. Annonsørinnholdet er produsert av DNs kommersielle satsning, DNX Studio, som tilbyr innholdsmarkedsføring, rådgivning og kommersielle innholdstjenester.

Ta gjerne kontakt på e-post for innspill eller spørsmål.