Sport 1 har valgt å støtte BirkenUng-stipendene fordi idrettens rolle blir stadig viktigere for barn og ungdom.

Sport 1 består av 190 ekte sportsbutikker fordelt over hele Norge. Alle våre butikker har en felles lidenskap for sport og en sterk kjærlighet til sportsfaget.

Vi fører de beste merkevarene, har solid fagkunnskap og et lokalt tilpasset vareutvalg - vi vet hva som fungerer på Lillehammer og vi vet hva som fungerer på Stryn. Og aller mest har vi et stort hjerte for ekte sport!

Samfunnet vårt blir stadig mer stillesittende, vi beveger oss mindre. Samtidig vet vi at utvikling og mestring gir selvtillit! Sport 1 har valgt å støtte BirkenUng-stipendene fordi idrettens rolle blir stadig viktigere for barn og ungdom.

Vi vet at de som lokalt klarer å skape gode aktivitetsmiljøer som ungdom søker til og trives i, gir en både sosial og helsemessig gevinst. Allsidighet og langsiktige treningsmiljøer er med på å bidra til at barn og ungdom holder seg i aktivitet lenger og får prøvd seg på ulike idrettsarenaer.  

Denne artikkelen er laget på vegne av en annonsør. Journalistene i Dagens Næringsliv har ikke noe med innholdet å gjøre. Annonsørinnholdet er produsert av .