Amerikanske børser åpnet onsdag flatt, etter offentliggjøring av ADP-sysselsettingstall onsdag ettermiddag norsk tid. Ut over dagen falt kursene jevnt - til en negang på rundt en prosent.

ADP-sysselsettingsveksten skuffet med 158.000 i mars, da de var ventet til 200.000. Reviderte tall for februar viste imidlertid en oppgang fra rapporterte 198.000 til 237.000.

Les også: Jobbskuffelse i USA

Apple steg innledningsvis drøyt en prosent etter at Wall Street Journal i går meldte at selskapet planlegger produksjon av en fornyet utgave av iPhone inneværende kvartal. Det spekuleres derfor i om den nye telefonen vil komme allerede til sommeren. Aksjen endte opp 0,5 prosent.

Les: Ny Iphone kan komme allerede i sommer

Spillprodusenten Zynga, som leverer til blant annet Facebook, fikk en knalldag, opp 15 prosent etter at selskapet sa at deres to nye pengespill «ZyngaPlusPoker» og ZyngaPlusCasino» vil være tilgjengelige i Storbritannia fra i dag.

Aksjene til frøprodusenten Monsanto steg 0,9 prosent etter at selskapet rapporterte tall som overgikk analytikernes forventninger, i tillegg til at de høynet helårsguidingen.

ConAgra Foods falt to prosent etter at selskapet offentliggjorde tredjekvartalstall for regnskapsåret på den svake siden av forventningene.

Tesla Motors falt drøyt syv prosent etter at bilprodusenten lanserte en ny leasing-mulighet for modellen S.