17 år gamle Marius Nessø ble en av de første som kjøpte  seg en Iphone 6 da salget åpnet i Norge.

- Jeg har en iphone 5, men hadde lyst på den nye , sier 17-åringen som sammen med kompisen Marius Sørvik var på plass utenfor Eplehusets butikk i Midtbyen i Trondheim allerede ved sekstiden fredag morgen.

Begge er elever ved bygg-og anleggsteknikklinjen på Charlottenlund videregående skole, men kom for sent til første time på grunn av telefonhandelen til 5790 kroner.

- Jeg har Iphone 5, men klarte å søle på den, og er veldig fornøyd med å ha skaffet en ny. Vi satser på at iphonekjøp er gyldig grunn for å lomme litt for sent i dag, sier Sørvik.

Han hadde plass fem i køen på 44 personer, men fikk kjøpt den andre telefonen som ble solgt i Trondheim, hvor butikken i Midtbyen åpnet dørene klokken åtte.

DNs anmelder testet nye Iphone6 torsdag. Her er hans dom etter noen timers testing

Eplehuset er Apples største partner i Norge og har i første omgang fått rundt tusen Iphone 6. Disse er spredd ut i kjedens 20 norske butikker og ble lagt ut for salg fredag morgen og formiddag.

- Alle de 44 i køen fikk telefon, sier Eplehuset-sjef Bjørn Tore Brevik.

Iphone 6 ble forrige fredag lansert i USA Australia, Canada, Frankrike, Hong Kong, Japan, Puerto Rico, Singapore, Storbritannia og Tyskland. Pågangen fra nordmenn som vil sikre seg den nye mobilen har vært større enn noen gang.

Les også:

- Jeg er skuffet

Krever erstatning etter bruk av Marius-design  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.