Aqualis fikk et driftsresultat på 0,0 millioner dollar i andre kvartal 2015, mot et driftsresultat på 0,3 millioner samme periode året før.

Det fremgår av selskapets kvartalsrapport onsdag.

Resultat før skatt ble -0,4 millioner dollar i kvartalet (-0,0) av driftsinntekter på 11,4 millioner dollar (6,9).

Selskapets ordrereserve var på 15,1 millioner dollar ved utgangen av kvartalet, en nedgang på tolv prosent fra utgangen av foregående kvartal.

Aqualis' konsernsjef David Wells sier selskapets strategi er klar: Selskapet skal ekspandere både innen steder og antall ansatte. Han påpeker at mesteparten av kostnadene knyttet til kontorekspansjonen er bokført, men ikke kapitalisert på ennå.

Wells fremhever også at omsetningen i kvartalet kom inn rekordhøyt, og at dette illustrerer Aqualis' suksess i å skifte fokuset bort fra nybyggmarkedet til markedet for eksisterende enheter, som er mindre volatilt. Samtidig understrekes det at offshore vindkraft er et marked som forblir positivt for selskapet.

Les også: Pustepause i Asia etter børspanikk

Nesten ingen nye norske oljefelt er lønnsomme

Wall Street ombestemte seg

 

Se også:

Se hele justisminister Anders Anundsens skrytevideo:

Se hele justisminister Anders Anundsens skrytevideo
Anundsen
32:53
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.