Elon Musk er trolig en av verdens mest profilerte bedriftsledere, og en person som tilsynelatende får til det meste.

Men de som tror at livet som toppsjef for 33.000 ansatte i et verdenskjent selskap og en formue på 16,3 milliarder dollar (128,6 milliarder kroner) betyr et liv i sus og dus, må tro om igjen.

Det er nemlig Musk selv helt åpen om.

På Twitter nylig fikk han nemlig spørsmål fra en bruker om hvordan livet hans egentlig er.

Og dette var svaret fra seriegründeren: – Realiteten er store oppturer, forferdelige nedturer og konstant stress. Jeg tror ikke folk har lyst til at høre om de to siste.

En annen bruker var mer direkte i sitt spørsmål, og spurte rett ut om Musk var bipolar, det man tidligere kalte manisk depressiv.

Også på dette spørsmålet ga Tesla-sjefen et ærlig svar: Ja

Før han fulgte opp med en ny tweet om at han kanskje ikke var bipolar medisinsk sett, men at problemet mer handler om at han blir for følelsesmessig involvert i det han holder på med.

Utenom Tesla er Musk sterkt involvert i en rekke andre selskaper og prosjekter som for eksempel SpaceX, Hyperloop og SolarCity.

Onsdag kveld la Tesla frem tall for andre kvartal, og de ble tatt godt imot av markedet som sendte Tesla-aksjen opp 6,5 prosent på Nasdaq-børsen torsdag.(Vilkår)

Bli med på kjøretur med den selvkjørende Teslaen (Video: Tesla)
Alle Tesla som produseres nå har fullstendig selvkjørende hardware
03:46
Publisert:
Åpner falkevingedørene 30 cm fra betongstolpe
Det er små marginer når DNs biljournalist tester om falkevingedørene til Tesla Model X kan åpnes i trange parkeringshus.
01:16
Publisert: