Ellen Arnstad (51) gir seg som konsernredaktør og sjefredaktør i Se og Hør og seher.no etter 26 år i Aller- konsernet.

Arnstad grunnla blant annet magasinet Henne i 1994, og har de siste årene hatt et svært bredt ansvarsfelt i konsernet, både for trykte medier, nettstedet seher.no og fellesavdelinger for konsernets publikasjoner.

- Jeg har lært ekstremt mye gjennom min lange fartstid i Aller-konsernet. Det skal jeg nå bruke på min jobbreise videre, sier Arnstad i meldingen.

Ingrid Skogrand (41) overtar som konserndirektør med ansvar for forretningsområdet «Kvinne/Tema». Hun har tidligere blant annet vært sjefredaktør i Allers og har fram til nå hatt ansvaret for Aller Medias kvinneportefølje. Ulf Andre Andersen (49) konstitueres som ansvarlig redaktør i Se og Hør og seher.no. I forbindelse med endringen, overtar Ingrid Skogrand også resultatansvaret for seher.no.

Tid

Arnstad sier i meldingen at hun har vurdert dette over tid, og kommet til at det er tid for å begynne sitt jobbliv nummer to. I meldingen vises det også til at Arnstad har en utfordrende situasjon knyttet til sin eldste sønn, som har en alvorlig sykdom.

- Det har vært ekstremt krevende det siste halve året når det gjelder min sønn. Hans sykdom har utviklet seg dramatisk og jeg skal nå først og fremst bruke tid på hans kritiske situasjon, sier Arnstad.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.