I DNs jobb-podkast Mandagsmøtet denne uken skal det handle om tårer, gråt og grining – på jobben!

Ukens innsender har en sjef med en svært lei tendens til å ty til tårer. Og ikke bare litt. Problemet er at innsender er blitt ganske fortrolig med denne lederen, slik at de har noe som ligner på et vennskapsforhold. Dermed blir faglig motbør nærmest et svik.

Det høres ikke helt greit ut, og er en sak for ukens ekspertgjest Spekter-sjef Anne-Kari Bratten, kommentator Eva Grinde og journalist Nora Rydne. Sammen finner de ut av hva innsenderen skal gjøre for å komme seg ut av sjefens klamme, emosjonelle grep.

Hør episoden her, eller finn den der du vanligvis hører podkast.

Lurer du på noe?

Vi vil gjerne ha ditt spørsmål om arbeidsliv og karriere! Fyll ut skjemaet, eller send oss en epost på mandag@dn.no

Hør flere episoder av Mandagsmøtet her:

Hvordan takle gutteklubben på jobb?

Sjefene vil alltid på fylla

Fire siviløkonomer er lei av det konstante drikkepresset fra sjefene deres. Er de pripne, eller er det sjefene som er harry og gammeldagse?

Kollegaen er en latsabb

Hva gjør man med hun på jobben som sniker seg unna oppgaver og ikke drar sin del av lasset?

Må juniorkonsulenten flytte inn på kontoret?

Kollegene kan tilbringe hele døgnet på kontoret og vente på de spennende oppgavene slik sjefen forventer, men det kan ikke ukens innsender. Han lurer på om han bare kan glemme en karriere i konsulentbransjen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.