Torsdag ble det åpnet konkurs i fire selskaper, i hotellkonsernet Maribel, etter at konsernet ble slått konkurs forrige uke.

Nå er det klart at de ansatte ved Moxy-hotellet på Hellerudsletta i Lillestrøm kommune, som er underlagt Maribel-konsernet, vil miste jobben.

Det bekrefter bostyrer Egil Hatling overfor E24.

– Først ble det åpnet konkurs i konsernets operative selskaper. Når vi rydder i selskapsstrukturen, har vi åpnet konkurs i selskapene som er ulønnsomme og insolvente, sier han til nettavisen.

Han forklarer at hotellet på Hellerudsletta har vært stengt i over fire måneder som følge av koronapandemien, og at gjeldsbelastningen er for stor til videre drift.

Totalt er det snakk om 67 ansatte, fordelt over de to selskapene Belvar Life Oslo as og X Meeting Point as, som sammen har stått for hotell- og konferansedriften. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.