Torsdag bekrefter Nent-gruppen hvor mange ansatte som må forlate selskapet etter en omfattende omstillingsprosess, melder Kampanje.com.

Det har tidligere vært kjent at flere kommer til å måtte gå, men det eksakte tallet har vært ukjent.

Kampanje melder at det er flere profilerte ledere som går av som et resultat av nedbemanningsprosessen. 39 ansatte fra tv-delen og seks fra radio-delen forsvinner ut av selskapet.

Mediehuset nevner mange navn som de erfarer skal gå av, blant dem er Andreas Bakka Hjertø, sportssjef Anne Tufte, kommersiell direktør Bjørn Erik Broady Aasebø, innholdsrådgiver Morten Aass og digitaldirektør Trygve Refvem.

Felles avskjedsepost

Programdirektør Andreas Bakka Hjertø startet i Nent (daværende MTG) i 2014, og har jobbet med å gjøre «Luksusfellen», «Charterfeber» og «Paradise Hotel» kjent for et norsk publikum. Han har sammen med flere andre av de som skal gå av skrevet en felles avskjedsmail, ifølge Medier 24.

– Nå skal båten seile videre uten meg. Det blir trist å miste gode kolleger og se noen av de aller beste hodene i mediebransjen forlate Nent. Det blir rart å ikke jobbe side om side med de fantastiske folka som skal styre Viaplay, Viafree og lineær-tv inn i fremtiden - men det er på tide å gå videre, skriver Hjertø, ifølge Medier24.

Tidligere i høst ble det også kjent at Vegar Drogseth mister stillingen som norgessjef.

– Fordi vi ikke lenger skal ha en landbasert modell, skal vi heller ikke ha sjefer i de enkelte landene, sa pr-sjef i Nent Group, Nicholas Smith til Medier24.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.