De to fagforeningene sender inn varselet til Riksmekleren fredag. Fagforeningene og NHO Service og Handel er innkalt til ytterligere mekling kommende fredag.

Utvidelsen av streiken vil ramme blant annet Oslo sentralstasjon, helikoptertrafikken ut i Norskehavet fra Kristiansund og prosesseringsanlegget til gassfeltet Ormen Lange, skriver Parat i en pressemelding.

Vekterstreiken begynte 16. september, og over 1.500 vektere er nå i streik. Den har så langt blant annet ført til at Oslo bussterminal stenger klokka 20 på kvelden og vanskeligheter for Trondheim kommune med å holde en koronateststasjon åpen.

Siste opptrapping av streiken skjedde mandag 5. oktober, da ytterligere 341 vektere la ned arbeidet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.