Bollestad på iskremfabrikk: – Ikke alle skal bli stjernekokker

Mens Norge håver inn Michelin-stjerner, mangler det hundrevis av kokker og matarbeidere. Matministeren vil lokke flere inn i yrket – blant annet med is.

Her lages det lollipop-is! Fra venstre: landbruks- og matminister Olaug V. Bollestad (KrF), tidligere lærling Synne Heggelund og lederen av Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) Anne Berit Aker Hansen.
Her lages det lollipop-is! Fra venstre: landbruks- og matminister Olaug V. Bollestad (KrF), tidligere lærling Synne Heggelund og lederen av Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) Anne Berit Aker Hansen.Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix
Publisert 21. February 2020, kl. 05.32Oppdatert 21. February 2020, kl. 05.32