Lageret ligger på E.C. Dahls-tomten i Trondheim der det tidligere ble produsert øl og brus. De 40 faste ansatte ved lageret plukker drikkevarer for pakking og sending til utsalgssteder i Trøndelag og Nord-Norge, skriver Adresseavisen. Men nå er det altså over.

– Maktesløshet

– I dag har vi orientert våre ansatte ved Ringnes i Trondheim om at ledelsen i selskapet har anbefalt styret å flytte lageret til Ringnes hovedanlegg på Gjelleråsen i Nittedal, opplyste kommunikasjonssjef Nicolay Bruusgaard.

– Det er en oppgitthet og maktesløshet. Det var en veldig rar stemning, sa hovedtillitsvalgt Lars Fiksdal etter massemøtet.

Han sier de ansatte har følt at arbeidsplassene har vært i fare i flere år.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.