Hva gjøre du som leder hvis du mistenker at en av de ansatte sliter psykisk, hvis du får høre at du avbryter for ofte eller sliter med å få gehør for virksomhetens nye strategi? Hvordan gir man egentlig tilbakemeldinger, og hvordan løser man konflikter mellom medarbeiderne i gruppen? Er det forresten greit å gå til frisøren i arbeidstiden, eller ta med barn på jobb?

Det er ikke alltid det finnes noen fasit på arbeidslivets problemstillinger, men i DNs ukentlige spalte «Lederlivet» svarer organisasjonspsykologene Gitte og Thomas Nesset Midelfart så godt de kan. Og de vil gjerne hjelpe deg med på nettopp dine spørsmål!

Du kan også sende spørsmål på epost til gitteogthomas@dn.no. Alle spørsmål blir behandlet konfidensielt.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.