Statoil-ledelsen estimerer at opp mot 1400 stillinger er i spill, og at de ansatte må forberede seg på endringer i sin jobbhverdag.

Aldri før har Statoil-ansatte blitt varslet om så store endringer i bemanningsfunksjoner som de opplysningene som ble kjent for de ansatte i olje- og gasselskapet mandag. Det skriver Aftenbladet.no.

Ifølge Jannik Lindbæk som er leder for Statoils avdeling for medierelasjoner, har det blitt jobbet med planen om nye Statoil i halvannet år.

Nå viser beregninger at mellom 1100 og 1400 stillinger er i loopen for endring, selskapet utelukker heller ikke at det kan bli enda flere.

Lindbæk sier til Aftenbladet at selskapets tidsplan for de 25 forskjellige omstillingsprosjektene, er satt til 2016.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.