Den kjente Senterparti-profilen Marit Arnstad,, som i dag arbeider både som jurist i Advokatfirmaet Schjødt i Trondheim og har flere styreverv, er fra i dag av midlertidig styreleder i StatoilHydro.

- Er du aktuell som fast styreleder i StatoilHydro?

- Det har jeg ingen formening om, det er opptil valgkomiteen å utarbeide forslag til ny styreleder, sier Arnstad til DN Energi.

- Men du har vel gjort deg opp noen tanker om dette?

- Det skal jeg i tilfelle ta opp med valgkomiteen - og ikke med pressen - hvis det blir en reell problemstilling.

Arnstad, synes det er trist at Eivind Reiten trekker seg som styreleder i oljegiganten.

- Synes du det var nødvendig at Reiten gikk av nå?

- Jeg har ikke forutsetninger for å vurdere om det var nødvendig, jeg tar bare til etterretning at Reiten fant det nødvendig. Og det er trist, men samtidig har jeg respekt for at han velger å gjøre det som han gjør, sier Arnstad til DN Energi.

- Har alt bråket rundt dette vært en belastning for StatoilHydro i de første dagene som nytt selskap?

- Jeg har ikke opplevd det sånn, men jeg registrerer at Reiten synes det har vært en belastning måten saken har utviklet seg på.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.