TDN Finans' presseklipp tirsdag 3. august:

- PYNTER IKKE PÅ RESULTATENE. Statoil pynter ikke på resultatene, men legger frem en regnskapsmessig tilleggsanalyse der visse poster korrigeres for – enten de er positive eller negative, skriver IR-direktør Lars Troen Sørensen i Statoil i en kommentar. (DN side 3)

SER UTFORDRINGER I GASSMARKEDET. Stadig mer av produksjonen på norsk sokkel er gass. Med historisk lave priser akselererer inntektsfallet, viser beregninger gjort av energianalytiker Lill Sandvik i Bayerngas. (FA side 4- 5)

TOPPLEDERLØNNEN OPP 6,2 PROSENT. De 22 mest sentrale toppsjefene blant selskapene notert på Oslo Børs økte lønnen i snitt med 6,2 prosent i 2009. (DN side 10-11)

KRITISK TROSS UTSETTELSE. Situasjonen for Hjellegjerde er så kritisk at møbelkonsernet neppe kan benytte seg av de 20 ekstra dagene DnB Nor har gitt selskapet til å komme opp med en løsning. (DN side 19)

TROR PÅ SALG. Handelsbanken tror at salg av Rec-aksjene, en portefølje av børsnoterte aksjer og Elkem Solar kan føre til et kjempeutbytte fra Orkla. (DN side 28)

SJONGLERER MED AKSJER. Samtidig som Ragnar Sjoner skal ivareta obligasjonseiernes interesser, sitter han selv på aksjer i en rekke børsnoterte selskaper. (FA side 3)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.