Lisbet K. Nærø overtar som toppsjef i den bergensbaserte Fana Sparebank, ifølge en pressemelding onsdag.

Banken hadde sitt beste økonomiske resultat noensinne i fjor, og har ambisjoner om videre vekst.

Lisbeth K. Nærø er ny toppsjef i Fana Sparebank.
Lisbeth K. Nærø er ny toppsjef i Fana Sparebank. (Foto: Selskapet.)

- De gode resultatene kombinert med en stolt historie og lojale medarbeidere gir et godt fundament til å møte den økte konkurransen i banksektoren. Det er spennende å være en liten utfordrer i et stort marked som Bergensregionen, sier Nærø i meldingen.

Nærø kommer fra stillingen som konsernsjef i transportselskapet Tide ASA og har tidligere blant annet vært administrerende direktør i BN Bank, finansdirektør i SpareBank 1 SR-Bank, BNR/Fjordline og Sparebanken Vest.

Fana Sparebank ble etablert i 1878 og hadde i 2013 en forvaltningskapital på rundt 19 milliarder kroner. Banken har fire kontorer i Bergen kommune og ett kontor på Straume i Fjell kommune. Det er totalt 160 ansatte i konsernet.

Les også:
Dollar nær to måneders topp mot Yen før jobbdata

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.