Styrene i SpareBank 1 BV og SpareBank 1 Nøtterøy-Tønsberg har fredag vedtatt en fusjon mellom bankene, ifølge en pressemelding fra Sparebank 1 BV fredag.

«Vi vil skape en ny bank som fremstår som enda mer kundeorientert og relevant, og tilfredsstille markedets behov for effektive løsninger i tillegg til nærhet og lokal forankring» sier administrerende direktør Rune Fjeldstad i SpareBank 1 BV.

I juni ble det kjent at det var inngått en intensjonsavtale om fusjon mellom bankene.

Fusjonsavtalen fremlegges bankenes generalforsamlinger for beslutning 26. oktober.

Sammenslåingen antas å bli gjennomført 1. januar 2017.

 

Følg markedene med DN Investor

Hør DN-podcast om maktens språk: Er Trump og Brexit et tegn på at makten snakker over hodet på folk? Hvorfor vender folk seg fra ekspertene og heller hører på frisører enn ministre? DNs politiske redaktør Kjetil B. Alstadheim diskuterer maktens språk med Marte Gerhardsen og Lars-Erik Grønntun.

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Derfor holder Norges Bank styringsrenten uendret på 0,5 prosent
Sentralbanksjef Øystein Olsen forklarer bakgrunnen for rentebeslutningen.
04:24
Publisert:
 

Roboter inntar byggebransjen
Kruse Smith har leid inn selskapet nLink og robotene Drilly I og Drilly II til å drille ti tusen hull i taket i det nye bygget til Arkivenes Hus i Stavanger.
00:53
Publisert: