Drevland, som blant annet er dømt for grovt økonomisk underslag, grovt bedrageri og dokumentforfalskning, mente at lagmannsrettens dom var for streng.

Fredag ble det klart at Høyesterett ikke tok ankesaken videre, skriver Bergens Tidende.

– Vi må bare ta det til etterretning. Min oppriktige oppfatning er at når Høyesterett godtar lagmannsrettens avgjørelse, legger de listen for straff høyere enn det den har vært tidligere, sier Drevlands advokat Per Magne Kristiansen til avisa.

Dommen fra Gulating lagmannsrett var i praksis en tilnærmet dobling av straffen han ble idømt i Bergen tingrett. I den første rettsrunden ble dommen på to og et halvt års fengsel, men ett år ble gjort betinget.

Drevland, som er gift med Bergen-ordfører Trude Drevland, er blant annet dømt for 59 ulovlige uttak fra klientkontoer. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Nokas-vekter blir ikke avhørt før fengslingsmøte

- Kredittveksten til forbrukerne holder seg oppe

Kraftig fall for leverandørindustrien: - Der kollapser produksjonen nærmest