BI har klatret 32 plasser på den årlige rangeringen til Financial Times de siste tre årene. Rektor Inge Jan Henjesand sier de gode resultatene viser at BI lykkes stadig bedre på den internasjonale arenaen.

– Vi konkurrerer i denne rangeringen med de mest prestisjefylte handelshøyskolene i Europa. Resultatene er viktig fordi de er med å avgjøre vår evne til å tiltrekke oss de beste fagressursene og de beste studentene, noe som igjen gjør at vi er attraktive som samarbeidspartner for næringsliv og andre utdanningsinstitusjoner, sier Henjesand.

I Norden rangeres BI som nummer tre etter å ha klatret seks plasser siden i fjor.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: NHH tar opp kampen med BI i Oslo

 

- 40 prosent av de som starter på høyere utdanning har ikke grad etter 10 år- Norge risikerer turbulens i stor høyde, og den kan komme når som helst