Vinfirmaet Caves Vidigal er det norske vineventyret til vinimportørene Torgrim Frafjord og Are Aamot.

De eier Caves Vidigal sammen med vimakeren Antonio Mendez Lopez. Sammen lager de svært typiske portugisiske viner på portugisiske druer. Caves Vidigal vinene har nå fullt fortjent inntatt polutsalgene både i BiB og i vanlig flaske.
 

41945 Vidigal Reserva 2004
Caves Vidigal
Estremadura, Portugal
Kr. 84,40
81 poeng
Red & White
Dette er en billigslager som virkelig leverer. Delige aromaer av søte frukter. Fyldig smak med mye fruktsødme og flott syre til være en vin i denne kategorien. Dette er friskere og fruktigere enn i 2003-årgangen.

47383 Vidigal
Caves Vidigal
Estremadura, Portugal
Kr. 305,20 (300 cl)
80 poeng
Red & White
Vidigal på BiB har etter hvert kommet svært nær kvalitetsnivået til Vidigal på flaske. Den er litt tørrere og en tanke mindre frisk, men dette er en solid og fyldig rødvin.

2273 Dom Dinis 2001
Caves Vidigal
Ribatejo, Portugal
Kr. 91,70
82 poeng
Red & White
Dom Dinis er noe kraftigere og mer kompleks og krydret enn vanlig Vidigal. Den deler likevel den sødmefulle, bløte, men friske stilen til vanlig Vidigal. Bra aromaer av kirsebær og syltet og tørket frukt. Fyldig og rik. Her får du mye smak for hver krone.

55274 Dom Dinis
Caves Vidigal
Ribatejo, Portugal
Kr. 334,10 (300 cl)
81 poeng
Red & White
Igjen en meget vellykket BiB. Litt tørrere og mindre frisk enn på flaske, men dette er noe av det beste du får på papp for tiden.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.