Bioteknologiselsskapet Cellcura har ikke lyktes med å få på plass en ny langsiktig finansieringsavtale for selskapet, ifølge en melding mandag.

Selskapet opplyser at det ikke har vært tilstrekkelig interesse blant aksjonærene til en ny emisjon, eller andre lignende typer finansiering.

Styret søker nå andre alternativer for selskapet for å sikre interessene til selskapet og aksjonærene.

- Vi må dessverre informere om at vi, til tross for vår innsats for å redusere kostnadene og refokusere selskapet, ikke har lykkes med å få på plass en langsiktig finansiering. Selskapet kan ikke basere seg på aksjonærlån som en langsiktig finansieringskilde og ledelsen har blitt bedt om å vurdere andre måter for å sikre aksjonærenes verdier. Den finansielle situasjonen til selskapet er kritisk, sier konsernsjef Tore Viana-Rønningen i Cellcura i meldingen.

Cellura-aksjen er ned 31 prosent til 80 øre sålangt mandag.

Les også:
Krever flysvar fra USA
Toppsjef i Helse sør-øst går av  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.