Mandag ble det sendt ut en falsk pressemelding i navnet til Orkla Foods Sverige.

Og det var ikke noe hyggelig innhold som var å lese.

Ifølge informasjonen i den falske meldingen skulle Orkla Foods Sveriges agurker ha blitt vasket i avløpsvann.

Den falske pressemeldingen resulterte blant annet i en nyhetsartikkel på nettsiden til Skånska Dagbladet.

Orkla Foods Sverige skriver i en ekte pressemelding at de ser alvorlig på det som har hendt og at de straks setter i gang juridiske tiltak.

– Dette er en svært alvorlig krenkelse av vårt selskap. At på en så utspekulert måte forsøke å skade våre varemerker og skremme våre kunder er fullstendig uakseptabelt. Vi har selvfølgelig koblet en jurist på saken, sier administrerende direktør Patrik Andersson, i Orkla Foods Sverige.

Han beroliger alle kunder:

- Nyheten om at påleggsagurken har blitt skylt i avløpsvann er fullstendig feil. Som forbruker kan du helt trygt fortsette å kjøpe Felix agurkprodukter.

Flere andre varemerker og selskaper i Sverige har den siste tiden blitt rammet av tilsvarende bløffenyheter.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.