– Selskapet leverte en oppbudsbegjæring og opplyste at det hadde for lav omsetning i driftsperioden, sier bostyrer Lars Baklund i advokatfirmaet Nicolaisen & Co til DN.

Selskapet hadde en samlet gjeld på over 220.000 kroner, og bobehandlingen ble innstilt tirsdag denne uken, opplyser Baklund.

Davidsens skriver i en tekstmelding til DN at konkursen i Villa Perlesukker kun gjelder hennes konditori på Sørumsand - og ikke kommer til å få noen innvirkning for bloggen.

– Å starte sitt eget firma er alltid en risiko, dessverre ble konditoriet for dyrt å drive og jeg måtte slå bedriften konkurs i 2015. Dette skjedde uten videre dramatikk og jeg jobbet målrettet med å gjøre opp utestående krav, skriver hun.

LES OGSÅ: Kakeblogger kastes ut på grunn av margarinblemme

Villa Perlesukker har ikke levert årsregnskap siden oppstartsåret 2013. Den gangen endte underskuddet på 194.108 kroner. Egenkapitalen var også tapt.

– Driftsinntektene i selskapet har ikke stått helt til forventningene man hadde ved etableringen. Videre har man hatt langt større etableringskostnader enn budsjettert og tilsvarende dårlig finansiering, het det i årsberetningen. (Saken fortsetter under).

 

 

I 2013 kom Davidsen til finalen i TV3-programmet «Hele Norge baker». Det var etter denne andreplassen at hun åpnet konditoriet Villa Perlesukker på Sørumsand – oppkalt etter Davidsens blogg med samme navn. Siden mai i fjor har denne bloggen skiftet navn til Anne Brith.

Bloggen er en av Norges innenfor bake- og kake-segmentet og har over 50.000 lesere i uken. Davidsen har også over 42.000 følgere på Instagram og over 28.000 på Facebook.

Lese mer om medier, nett, teknologi? Følg @DN_Etterbors og @marcushusby på Twitter.  Du kan også følge DN Etterbørs på Facebook

 

Se DNtv: Dette mener bloggerne om Fotballfrue-avsløringene:

Dette mener bloggerne om Fotballfrue-avsløringene
Det var delte meninger om Norges største blogger på Vixen Blog Awards onsdag kveld.
02:08
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.