Telenor har hyret JP Morgan Chase & Co. i forbindelse med at Telenor ønsker å selge sin eierpost i Vimpelcom, ifølge personer med kjennskap til saken, skriver Bloomberg News fredag.

Telenor er i samtaler med potensielle kjøpere av eierandelen på 33 prosent i Vimpelcom.

Vimpelcom har engasjert Morgan Stanley, ifølge kildene.

Følg markedet på DN Investor

Les også på DN.no:

Trump mangler støtte fra sentrale republikanere

Ikke bare små leiligheter selges til ville priser: - Vi opplever stor etterspørsel i dette markedet  

Farten øker i oljebeltet dnPlus  (DN+)

Her kan du lese DNs nye oljeserie: Oljekrisen - Er den over? (DN+)

Anbefalt av DNtv:
Fortvilte Utøyanaboer: – Vi må leve i et minnesmerke
Maria Holtane-Berge er en av de nærmeste naboene til det planlagte Utøya-minnesmerke på Sørbråten. Hun og familien fortviler etter at regjeringen har bestemt at minnestedet skal plasseres her til tross for store protester fra naboer.
04:37
Publisert:

Sanders kjemper videre
Bernie Sanders innkasserte seieren i Indiana og understreker at den også har gitt det ekstra skyvet valgkampen hans trenger for å komme helt til målstreken.
01:00
Publisert:

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Hvor høye må lederlønningene bli før Oljefondet sier stopp? Dette fikk vi ikke svar på i Telenors Vimpelcom-rapport. Og Terje Erikstad har tatt en reise tilbake til 1980-tallet for å gi svaret på hvorfor det ikke blir full krise denne gangen. &lt;/em&gt;&lt;/p&gt;&lt;p &gt;&lt;em&gt;DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg &lt;a href="https://www.dn.no/kundeservice/min-side#nyhetsbrev"&gt;her&lt;/a&gt;.&lt;/em&gt;&lt;/p&gt;&lt;/field&gt;&lt;field name="paid"&gt;false&lt;/field&gt;&lt;field name="fbfeed"&gt;false&lt;/field&gt;&lt;tag identifier="tag:tema@dn.no,2013:TEL"/&gt;&lt;tag identifier="tag:tema@dn.no,2013:Telenor"/&gt;&lt;/content&gt;&lt;/escenic&gt;</em></p></div>(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.