– Jeg har hatt 12 fantastiske år på kryss og tvers i Gyldendal-konsernet hvor jeg har fått jobbet med alt fra undervisning til innovasjon og kommunikasjon. Nå gleder jeg meg til å omsette mine erfaringer som leder hos den mest ambisiøse utfordreren norsk forlagsbransje har sett på noen tiår, sier Alexander Even Henriksen i en pressemelding.

Han kommer fra stillingen som direktør for innovasjon og kommunikasjon i Gyldendal. Nå blir han administrerende direktør for Strawberry Publishing i Norge, forlaget som ble startet av Petter Stordalen i fjor.

– Vi har hatt en bred rekrutteringsprosess med nesten 80 aktuelle kandidater, men Henriksen har en fantastisk track record, unik innsikt i bransjen og deler vår optimisme når det gjelder fremtiden for historiefortellinger. Han har dessuten bred ledererfaring og vi er ikke i tvil om at han vil være riktig person til å gi våre ansatte de beste forutsetninger for å fortsette veksten i forlaget, sier forlegger og medeier Jonas Forsang i pressemeldingen. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.