Tidligere år ble det kjent at den svenske toppbloggeren Isabella «Blondinbella» Löwengrip og hotellkongen Petter Stordalen planla et hemmelig prosjekt sammen.

– Vi er to sjeler som tenker likt, sa bloggeren til Breakit.

Nå legges samarbeidet dødt, avslører hun i et ferskt blogginnlegg. Löwengrip skriver i innlegget at det hele dreide seg om etableringen av et nytt forlag.

– Her om dagen begynte min intuisjon å tale mot at en bedriftsidé med Stordalen ikke er rett. Rent rasjonelt forstår jeg at det sikkert er bra for meg å lage en bedrift med han, jeg har enormt mye å lære meg. Men selve ideen er ikke rett, skriver hun.

Löwengrip har markert seg som gründer, forfatter, foreleser og er en av Nordens største bloggere. I mars ble hun kåret av Veckans Affärer som næringslivets mektigste kvinne.

I blogginnlegget skriver hun at hun tror forlagsbransjen står ovenfor store endringer, og at dette er feil tidspunkt å gå inn i den på.

– Ideen handlet om et felles bokforlag. Superkult for meg som elsker bøker. Men som jeg skrev ovenfor finnes det ikke noe momentum i det. Jeg ser ikke hvordan vi skal gjøre det bedre enn noen andre akkurat nå, samtidig som bransjen selv holder på å forandre seg så mye.

– Timingen er ikke rett, skriver hun.

DN har vært i kontakt med Stordalen som ikke ønsker å kommentere saken.

At bloggeren dropper samarbeidet med Stordalen kommer bare noen få dager etter at også forlaget Gloria droppet samarbeidet med Stordalen. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Den største lottogevinsten i USAs historie deles ut i dag
—Det skaper en følelse av samhold og vennskap.
01:03
Publisert: