Villa-eiendommen Måltrostveien 20 i Holmekollen i Oslo legges ut for salg for 40 millioner kroner. Prislappen gjør eiendommen til en av de aller dyreste som for tiden ligger ute for salg i det åpne markedet i Norge.

- Det er en sann glede og en sjeldenhet å få lov til å selge en slik eiendom, sier eiendomsmegler Anders Langtind i Privatmegleren.

Selger er Bik Bok-grunder og eiendomsinvestor Kenneth Sandvold (63), som ifjor vår kjøpte en byvilla på Frogner i Oslo for 34 millioner kroner.

Tennisbane og svømmebasseng

Holmenkollen-villaen som nå legges ut for salg har et bruksareal på 460 kvadratmeter over tre plan. Den inneholder blant annet vinkjeller og badstue.

På eiendommen, som er på nær fem mål, er det også utendørs basseng, tennisbane, totalt tre garasjer og to anneks. Brutto er bygningsmassen på nær 700 kvadratmeter.

- Mange kan nok tenke at det er litt unorsk med alle de fasilitetene. Men ser du på huset og estetikken så er det et veldig, veldig norsk, sier Langtind.

Spørsmål om tid

At boligen kommer for salg nå på høsten, langt utenfor det som strengt tatt regnes for normalsesong for salg av eneboliger, er ikke Langtind spesieltbekymret for.

- Det spiller egentlig ikke så stor rolle. Dette er så unikt at det ikke finnes noe å sammenligne med. 

- Eiendommer til 40 millioner kroner selges ikke daglig. Men at denne eiendommen og huset, med denne beliggenheten, innehar de kvalitetene som noen er villig til å betale 40 millioner kroner for tror jeg absolutt.

DN skrev tidligere i høst at omsetningen av boliger i det såkalte luksussegmentet, som har en prislapp på 15 millioner kroner eller mer, har økt med 70 prosent fra ifjor.

- At det er en kjøper til eiendommen er jeg helt sikker på. Så er spørsmålet om hvor lang tid det tar før man finner den rette kjøperen, sier Langtind.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på DN.no:

Alphabet kjøper tilbake aksjer for 5.099.019.513,59 dollar  

Selger Blindleia-luksus for 40 millioner  

Undersøker flere motorer for juks

Se DNTV: Bli med på høstjakten under vann

Bli med på høstjakten under vann
Se fridykkerveteran og undervannsjeger Børje Møster jage stortorsken i Fosnstraumen.
02:48
Publisert: