Dagens Næringsliv lanserer nå en ny karttjeneste. Her kan alle gratis søke opp hva en eiendom ble solgt for og hvem som kjøpte den.

- Bolig er kanskje den største enkeltinvesteringen man gjør. Da er det viktig å innhente så mye informasjon som mulig om den aktuelle boligen før man kjøper, sier nyhetsredaktør Tor Nondal i Dagens Næringsliv.

DN Boligbasen gjør det lett å følge med på boligers prisutvikling både der man selv bor, og på andre steder man er interessert i. 

- Et utrolig nyttig verktøy

-  Denne tjenesten gir en unik mulighet til å innhente faktisk informasjon om verdiutviklingen til en aktuell eiendom og nærområdet rundt. Slik sett vil dette bli et utrolig nyttig verktøy for alle som er i boligmarkedet, sier Nondal.

I tillegg til å være et nyttig verktøy for alle som planlegger å kjøpe bolig, kan de som er på jakt etter drømmehytta se hva fritidseiendommer har blitt omsatt for landet over.

Se hva boligene der du bor ble solgt
for ved å trykke på kartet under:

Skal man selge bolig eller fritidsbolig vil det også være til hjelp å se på tidligere omsetninger når man skal komme opp med en prisantydning.

Om man ikke skal selge, men ønsker å anslå verdien på egen eiendom, for eksempel i forbindelse med refinansiering, kan det også være nyttig å se hva eiendommer i nabolaget har gått for den siste tiden.

Salgstidspunkt, salgssum og kjøper

I DNs Boligbase kan man enten søke på en spesifikk adresse, en gate eller et område.

Tjenesten inneholder informasjon om boliger og fritidseiendommer omsatt og tinglyst etter 1993, for omsetninger i borettslag finnes det kun data fra og med 2006.   

Hvis en eiendom er omsatt flere ganger i perioden, kan man se tidligere salgstidspunkt, salgssum og kjøper.

Tjenesten er utviklet i samarbeid med eiendomsinformasjonsselskapet Ambita, og oppdateres fortløpende. Det går noe tid fra en eiendom er solgt til den er tinglyst.


Se interaktiv prisgrafikk for alle fylker og beregn prisutviklingen på din bolig.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.